Alla inlägg under mars 2009

Av Linn - 5 mars 2009 21:23

Jag har precis sett på filmen Bolt, så himla bra film.
Visst den är överdrivet overklig, men man får skratta och man får gråta!

Den var riktigt bra, sist jag grät så här mycket till en film var nog när jag såg lejonkungen (utan att spola förbi allt det sorgliga)

Okej jag kanske gråter lite mer, eller ganska mycket mer i lejonkungen men den här filmen var nära att komma lika alltså. Tänk er air budd fast nu med mer action. Så bra!


Nej nu måste jag samla mig lite efter filmens drama, annars kommer jag aldrig att sluta gråta eller att kunna sova. =D Hur bra som helst alltså jag är impad! =D


Nej nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag, vart ju inte så många timmars sömn inatt, hoppas på fler denna natten.

Hejs. 

Av Linn - 5 mars 2009 14:11

Våran katt har alvarliga fel, från klockan 3 inatt tills vi vaknade har han stått och skrikigt. Jätte lätt att sova då menar jag! Han kanske har damp?

Vi sju gick iaf upp efter att ha legat och lyssnat på honom hur länge som helst, klädde på mig lite fort väckte mamma, åt frukost och allt det där. Sen när jag väl är i skolan för att gå mina 3 timmar, tror ni inte att våran musik lärare inte är där då eller? Så onödigt då kunde jag ha fått vara hemma och sova. Så jag och Linda satte oss i caffan och väntade på bättre tider sen hade vi bild och sen tillslut blev klockan 11, jag och Linda gick ut och rökte sen kom Patte, Nattis och Jekka så då började vi spela kortspelet banka bäver. Så jag var hemma vid ett idag. Helt sjukt jag stanna i skolan fri villigt. :S Mina händer är helt såriga efter stiden med kortspelet :P Haha.

Men det är väl smällar man får ta. =D 


Nu har jag precis tagit mig ett snabb bad, kände att jag var tvungen att duscha så då tänkte jag bada istället, men som vanligt tröttnade jag på att ligga stilla där i vattnet efter 5 minuter så då gick jag äntligen upp.

Och snart ska jag och mamma iväg till Viberga och handla, jag ska bland annat handla inför Lördag. Annars ska vi handla lät så att Musse kan gå ut utan att dö förhoppningsvis. Mer vet jag inte riktigt ännu.


Nej men det är väl bäst man hoppar i kläderna och blir helt klart, för nu kommer mamma hem från sin runda med Minus vilket innebär att vi ska åka nu. Hejs.

Av Linn - 4 mars 2009 11:03

Igår var jag och introduktions jobbade på östermalms service bostad och det gick väl ganska bra det enda är väl att det är döva som bor där och jag kan inte teckenspråk mer än att jag kan säga "hej jag heter Linn" och lite andra små ord lixom.

Men man lär sig väl med tiden hoppas jag = )Nu ska jag tillbaka på Måndag och köra en stund till och förhoppningsvis lära mig mer.


Ikväll ska jag över till familjen och jobba, hoppas att det går bättre idag så att vi lär känna varandra lite bättre. Håll tummarna för mig. =)


Jag pratade nyss med min syster och det var trevligt =D Linus mår bra och växer ! =D Josefine mår såklart å bra vilket är viktigt att tilläga. =)

Hoppas att dem kan komma hem snart den lilla familjen och hälsa på sin släkt =D Jag längtar efter dom allihoppa =D  


Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt jag har studiedag. Jag har ingenting att plugga vilket är skönt men jag har heller inget annat att göra vilket är lite tråkigt. Det ända jag ska göra är att skriva en lista på vad jag ska handla när vi är i ullared på Lördag. Och sen i eftermiddag kanske Sofia kommer förbi en sväng och spelar Banka bäver (ett kort spel som är mycket roligt och väldigt iq befriat) =D 



Nej nu ska jag väl börja kolla lite i min garderob och se vad jag behöver inhandla, och sen ska jag väl plocka iordning lite här inne. Mer vet jag inte.

Ha en bra dag alla. Hejs.

Av Linn - 3 mars 2009 08:53

jag är så himla glad. Jag har gått ner så pass mycket i vikt att jag kan ha mina svarta jeans som jag inte har hunnat ha på ett år! =D

Jag är lycklig !! :D:D


Nej nu ska jag frotsätta att göra mig iordning. På måndag måste jag prova resten av kläderna jag inte kunnat ha på länge och se om jag kan ha dem nu. Hoppas ! Det här var faktsikt roligt :D


Hejs

Av Linn - 2 mars 2009 22:33

Jag satt nyss och läste mina gamla blogg inlägg och det var inte så roligt.

Började gråta när jag läste dem, jag tyckte synd om mig själv!

Det är verkligen inte samma person som står här nu idag.

Visst klart man fortfarande är ledsen och töntig, men nu känns det som att det är för helt andra saker men det kanske det inte alls är ientligen.

Ja det var i vilket fall som helst mycket sorgligt att läsa allt och uppleva alla de där känslorna som man gjorde för ett år sen.

Men nu tänker jag anorlunda inte alls på samma sätt som för ett år sedan.

Jag älskar er pappa och mamma. <3


På Lördag ska jag till ullared och det ska iaf bli roligt!!




Av Linn - 2 mars 2009 22:24

Just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på Lars winnerbäck, har precis pluggat lite så duktig som jag är.

Jag har prov i pedagigiskt ledarskap som bara måste gå bra...

I morgon ska jag och jobba fast inte hos killen jag brukar jobba hos utan på ett annat jobb, hoppas att det går bra är lite nervös! =O

På onsdag är vi lediga från skolan, gu så skönt! Då ska jag träna och sen på kvällen ska jag jobba hos killen jag brukar jobba med och sen ska jag hem till mamma med..


Ha en bra kväll. hejs.

Av Linn - 1 mars 2009 20:37

På Lördag är det inte en vanlig Lördag då jag och Sofia sitter hemma och glor på varandras mobiler. Nej för på Lördag ska vi ta oss en tripp till ullared och handla kläder, och kanske lite tyg? :D

Det ska bli en trevlig resa med picknick i bussen !

Det ska bränna i fötterna innan vi sätter oss i bussen på väg hem igen.


Det var allt för mig. Hejs,

Av Linn - 1 mars 2009 17:55

Detta är nästan pinsamt att säga men igår på melodifestivalen så sjöng Darin en låt som jag inte kommer ihåg vad den heter just nu, men han sjöng den faktiskt riktigt bra. :O


Jag och sofia tittade på filmen daghemmet igår, och den var faktiskt bra. Så ni som gillar lite skräck filmer ska se den ! = D



Nej nu ska jag sluta skriva och börja plugga jag har ju prov på Tisdag. Inte så roligt men det är väl nästan ett måste skulle jag tro. hehe. Vill verkligen inte få ig på det provet så jag måste lyckas ! =D

Hejs. 

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards