Alla inlägg under maj 2009

Av Linn - 20 maj 2009 00:26

hejsan hoppsan, nu har jag precis kommigt hem.
Jag känner mig väldigt glad och flummig. =D

Det är skönt!

Så fort man lägger sig i sängen kommer väl mitt illamående att sväma över mig. Men det är smällar man får tåla.

Jag har spendera´t min kväll hemma hos Patte och Magnus med Jakko Linda Alex och henka. Riktigt rolig kväll, fylld med skratt och mycket prat...

Många oroande telfonsamtal är även iräknat i samtalen, dock inte lika roligt! Eller jo just idag, men inte i morgon skulle jag tro.

Tack för er trevlig och mycket rolig kväll,och hopppas at tingen av oss kommer att ha allt för ont i huvudet i morgon!  =D



Nu ska jag lägga mig och titta på Kyle XY, =D Hejs.

Av Linn - 18 maj 2009 19:03

Just nu sitter jag på folkbladet med en väldigt snorig näsa och försöker att få lite trevliga människor att prova folkbladet under en månad. Det går dock inte så bra som jag önskar att det gick..
Jag har hitils bara sålt en ända tidning, vi får väl hoppas att det sker något slags under så att jag kan få typ några till, men men  bara att kämpa vidare.

Jag längtar hem till min säng, idag är det city akuten men det kommer jag att dissa idag, jag vill bara hem och sova.

I morgon är det sista dagen i skolan för denna vecka, kan det bli mycket bättre? Detta ska jag Linda, alex och patte fira hemma hos henne i morgon när jag har jobbat klart. Hoppas att det blir roligt men det tror jag säkert att det blir..


Jaja, nu hör jag hur telefonen skriker på mig av längtan tills jag ska slå något roligt nummer. Jag längtar desto mindre.

hejs. 

Av Linn - 17 maj 2009 12:33

Igår var det då melodifestivalen, och jag förstod redan innan att det inte skulle gå så jätte bra för Sveriges bidrag, men att det skulle gå så dåligt trodde jag inte.

Och att det skulle gå så bra för norges sång trodde jag heller inte. Den var verkligen inte bra enligt mig.

Men men så kan det gå.


Vilka problem jag hade att somna igår. Jag kunde verkligen inte sova :O Klockan var tio över fem sista gången jag tittade på klockan, sen gick jag upp vid halv tio idag med. Jag är ju inte lite trött kan jag lova.


Idag så har jag bara en sak inplanerad och det är att jag ska träffa Linda och Alex och reda ut lite saker. Jag hoppas att alla kommer att säga så som dem känner och att det går att reda ut det, för såhär går det inte att ha det.

Så dem ska jag träffa idag klockan fem.. Spänande värre faktiskt.


Sen vet jag inte om jag ska leka något med Sofia idag, men det märker vi senare sen. =)


Jaja, nu ska jag ta och göra mig iordning man kan ju inte gå omkring i sovkläderna hela dagen :P

Hejs.  

Av Linn - 16 maj 2009 22:03

Nej men fy vad är det för bidrag i melodifestival. Man skäms nästan lite :P ahha.


Grekland, SÄMSTA än sålänge :O Hur såg människan ut? Vad höll han på med? och vad var det för någon dans? :O Och hur sjöng han :O haha.


nu ska jag titta vidare. Hejs.

Av Linn - 16 maj 2009 16:42

Idag är det Lördag.. =D Jag och mamma och Max ska ha mys kväll, med köpt pizza och godis. Så med andra ord är jag en riktig tjockis idag, men det passar väl in på mig antar jag.


Men men ikväll är det robinsson och melodifestivalen, en riktig tvkväll kommer det att bli. =D Jag gillar tv. =D


Synd bara att Sofia och jag inte kan leka idag, men vi får väl se om vi kan ses i morgon, annars ses vi alltid på Måndag då vi ska jobba igen.. Ursch längtar inte till Måndag men det kan bli trevligt ändå =P


Jag och Sofia hyrde film igår den var inte sådär jätte dunder bra men den dög ändå.  Vi skulle ientligen ha hyrt allt flyter men så blev det icke, för alla dem var redan slut tråkigt nog. Jaja. nu ska jag göra nått tänkte jag mig :P Hejs.

Av Linn - 15 maj 2009 08:14

Igår kväll ringde Göran min mobil på kvällen. Jag och Max låg och tittade på ganfrejden, ett väldigt sjukt program, men ändå roande.

Sen ringer iaf Göran och frågar om jag inte vill följa med och äta lunch med honom i morgon (idag alltså) så det ska jag göra idag.

Idag klockan halv tolv på hotellet tror jag.. Vi skulle ses där iaf.. =D


Man kanske borde börja att göra sig iordning så man är lite iordninggjord när man väl har vaknat och allt, jag brukar faktiskt inte sega så här på mornarna. :P


Ikväll ska jag och max hem till pappa under natten eftersom mamma jobbar inatt. Så vi ska sova där hemma då. Ikväll blir det grillat och mys =D

Sen ska jag leka med Sofia, vi ska vara tuffa och hyra film idag, trevlig !! =D


Jaja, hoppas alla får en bra dag/kväll hejs.

Av Linn - 14 maj 2009 19:22

Jag har nyss spelat ullabella med min bror, det var ganska skoj faktiskt, fast han är alldeles för seg för det kortspelet men det gick ganska bra ändå :P

Jag vann iaf :D

Just nu sitter jag inne i mitt rum och lyssnar på musik.. Underbart.
Finns inget bättre än musik...

Ikväll är det programet hjälp, jag är med i en japans tv show... =P Töntigt program, väldigt töntigt men faktiskt ganska roande med.

Man sitter och småler lite i mellanåt :P


Nej nu ska jag gå och tvinga min bror att leka med mig!! :O

Jag kan ju alltid hota honom med att jag har varit snäll emot honom nu, eftersom jag köpte ett tv-spel till honom igår för 260 kr ;O Fatta inte vad som flög i mig :O Haha.


Hejs. 


Av Linn - 14 maj 2009 14:23

Nu sitter jag här nyduschad och ren. Ska snart knalla iväg till pappa och titta på Bones. Det är jag värd.

Den 3 Juni ska vi visa upp våran musikal för alla som vill komma och kolla, och detta kommer att vara på våran skola klockan sex och kommer att kosta ca 20 kronor per person. =D

Jag börjar faktiskt bli lite smått nervös inför det där. Jätte läskigt.

Jag kan mina repliker utantill, men nu låter jag tydligen som en fröken eller som en liten flicka när jag pratar vilket jag inte får göra, utan jag ska prata mer som en apa. Men hur pratar en apa? Haha. Detta är inte det lättaste men jag får la träna mer hemma antar jag.. :P

Jag har iaf lärt mig hur jag ska gå.. Man känner sig en aning töntig när man hoppar omkring där uppe :O haha.


Vill ni komma på min musikal? Hör av er :D



Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards