Alla inlägg under maj 2009

Av Linn - 9 maj 2009 10:42

Max och hans kompis klarade faktiskt av att tysta ner sig lite, efter jag hade sagt åt dem ännu en gång. Tyvärr har jag vaknat nu jag som hade velat sova dunder länge. Men det blev inget av med det.

Så nu ska jag väl gå ner och ta och göra lite smothie och kanske lägga mig på soffan.

Jag ska träna idag tänkte jag. Jobbigt, inget som lockar idag inte. Jag känner mig helt död.

Fast träningen tar vi senare annars kommer jag väl att dö av ansträngning denna morgon.

Jaja. Nu ska jag gå ner och röka och göra iordning min frukost iaf.

Hejs.

Av Linn - 8 maj 2009 23:03

Idag var jag och sofia och hyrde filmer 2 stycken faktiskt.

Vi hyrde twilight och det är en riktigt riktigt riktigt bra film. Den handlar om vampyrer men inte på det sättet man tror att den ska handla om det. Utan detta är en riktig kärleksfilm och en riktigt bra sådan! Till och med killar kan gilla denna lilla film. Riktigt bra!!!!

Så jag tycker alla som inte har sett denna film ska se den med en gång. UNDERBART bra film! Jag är såld på den...

Den andra filmen vi hyrde ska vi se i morgon kväll eftersom vi fick ha filmerna i 2 dygn. trevligt va? =D


Nej nu ska jag lägga mig och titta på sex and the city en stund innan jag går och lägger mig. Hur man nu ska kunna sova i detta ljud. Min bror har Andereas här och dem sitter nere och tittar på film. och om jag känner dem väl så kommer det att ta riktigt lång tid innan dem går och lägger sig. Det brukar nämnligen vara så.

Jaja. men som sagt sex and the city kallar på mig. Hejs.

Av Linn - 8 maj 2009 17:28

regnet bara öser ner utanför ett riktigt sånt där åsk regn som är utanför. Jag tror det kommer börja åska snart, jag gillar verkligen inte åska. :O Ursch.. Kallt är det också känner jag. Jag tror jag måste byta kläder till varma myskläder, det är nog både rätt dag, humör och väder till att ha myskläder på sig! Man kan bara vara sig själv och krypa ihop i ett hörn någonstans och bara vara lixom. Det är det bästa med regn. Det finns en orsak till att bara ligga hemma eftersom ingen vill väl gå ut i detta väder? Plus att det faktiskt är ganska mysigt med själva regnet sålänge man själv håller sig under tak. Det är min åsikt!  

Pappa står såklart ute och har precis tänt grillen när regnet börjar ösa ner över honom. Stackarn, men det är inget han är ovan vid direkt. :P

Många sommrar och många gånger han har grillat i värre väder än detta.

Vi ska äta grillat och färskpotatis. Mumms.

Sen ska jag iväg och hyra film med Sofia, tur att mamma är snäll och ville köra oss dit :O Hade inte direkt velat gå eller cykla dit bort i detta väder! :O


Jaja det var allt. Hejs. Hoppas ni får en trevlig och mysig fredagkväll.

Av Linn - 8 maj 2009 08:48

Jag som skulle träna idag, men jag försov  mig så det blev ingenting med det. Det får väl kanske bli av när jag kommer hem om jag hinner.

Jaja nu ska jag snart iväg till skolan. Inte speciellt peppad inför skolis idag heller faktiskt. Men jag går dit och är duktig ändå :P

Sen ikväll ska jag leka med Sofia, =D Jag gillar att leka med henne, hon är rolig och söt och bättre går det inte att bli!
Vi är en klass för sig lixom :P höhö


Jaja, det var allt jag hade på hjärtat.

Gud vad skönt det är med Fredag, äntligen HELG !!! =D


Hejs.

Av Linn - 7 maj 2009 17:23

Ujujuj, nu har jag precis tränat. Idag var det faktiskt riktigt roligt att träna. Fråga mig inte varför! Men kan kanske bero på att jag låtsades att jag var en artist och mimade och gjorde rörelser med mina armar under hela tränings passet. haha.

Ja jag är lite konstig jag vet, men vad gör man inte för att träningen ska bli lite roligare? =D

Så ja nu har jag tränat min halv timma, det känns i benen nu kan jag säga er. Men jag är riktigt stolt att jag ens satte mig på cykeln, jag är ganska dålig på det där när det gäller träning. Det är väl ändå synd att man måste träna för att gå ner i vikt? Jag tycker det borde räcka med att man äter rätt. Men om man ska göra det så tar det väl jätte lång tid och jag orkar inte vänta i en evighet. Jag vill ju att det ska synas skillnad och det NU tack ;P

Jaja, det är väl dags att hoppa in i duchen med en gång kanske. Jag känner mig inte så värst mysig.


I morgon ska jag träna en stund innan jag går till skolan, så slipper man göra det när man kommer hem, för då är man trött och vill ta det lungt och sen ska jag leka med Sofia på kvällen med :P

Jaja ha det bra ! Hejs.

Av Linn - 7 maj 2009 11:06

Nu sitter jag i skolan igen. Det är den här roliga dagen då jag bara går tre timmar idag. Det är inte speciellt roligt men det funkar väl. Nu sitter jag här inne hos Bosse och väntar på att Alex ska bli klar.

Han ska gå och klippa sig sen undertiden jag går hem och lägger mig på soffan. :P


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, jag har för mig att Sofia ska plugga idag så hon kan nog inte leka. Så jag antar att jag ska vara hemma och förhoppningsvis kanske jag till och med orkar träna. Annars ska jag iaf titta på Bones med pappa! =D Älskar Bones. =D


jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men ha en bra dag alla. Hejs.

Av Linn - 6 maj 2009 09:56

Åh jag var nyss inne och tittade lite på Anna skippers resept och jag hittade reseptet på nyttig glass, jag vart faktiskt sugen på att prova den någon gång men jag har ingen glass maskin =( men för er som har det så kommer respetet hära! =D


Nyttig glass
2 bananer
100g blåbär
4 dl naturell yoghurt
1 knivsudd frön från vaniljstång


Visst lät det väl ändå ganska gott? =D

Av Linn - 6 maj 2009 09:36

Igår gick det ganska bra på jobbet trotts mina agretioner, jag sålde faktiskt 4 stycken så jag behöver inte deppa ner mig.

Jag skulle hämta ut min bok som jag trodde att jag hade skickat efter igår med innan jag började jobba, så stod jag där vi posten och lämnade in min lapp och ser att han som jobbar där kommer och ger mig världens bamse rör. Så säger Sofia "Det där är väl ingen bok, lite chokat sådär" Jag blev också väldigt chokad över det stora röret och inser att jag måste ha skickat efter något helt annat. Så när vi kommer ut från ica så öppnar jag mitt stora långa rör och ser att det inte alls är någon bok utan att jag skickat efter en väldigt STOR planch, då vart jag lite besviken och kastade mitt rör och gick till jobbet med besvikna steg. Tur att det inte kostade någonting, jag hade ju inte direkt velat betala för den där :P


Jaja nu sitter jag iaf i skolan helt ensam. Alex är på samhälls lektionen som jag inte har eftersom jag inte läser samhäll barn och fritid och Linda är inte här idag heller. Patte är hemma för att hon mår dåligt och Nattis är på matten. Så just nu sitter jag inne i Bosses rum helt ensam och längtar tills Alex ska sluta sin lektion så han kan leka med mig!


Idag ska jag åka hem till min pappa efter skolan, mysigt ska det bli har faktiskt saknat honom lite. Vi ska titta på film och bara ta det lungt idag har jag bestämt! :O Men jag måste ringa till min körskola idag så fort jag kommer hem. Jag ska nämnligen byta körskola till "En annan körskola" Den verkar bättre och mycket trevligare så det ska jag göra! Men jag kan ju dock inte boka in så många körlektioner eftersom jag inte vet hur jag ska jobba i sommar men det kommer säkert att lösa sig på något sätt ändå. Jag kan ju fortfarnadra köra hemma med pappa så! =D


Det är roligt att blogga nu förtiden för min kära moster ger mig små söta och roliga komentarer här imellanåt. =D Tack Lena du är söt du.


På tal om mostrar så kom jag och tänka på släkt och sånna som man nästan är släkt med och med andra ord syftar jag då på Görans släkt.

Görans systers son ska snart ta stundenten och jag har fått erbjudandet att följa med ner till småland då och vara med på den, och jag har besluts ångest. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra faktiskt. Visst vore det väl roligt att träffa alla dem eftersom jag inte har träffat dem sen josefines och Mathias bröllop men samtidigt så känner jag en lite tvekan, jag känner dem ju inte för fem ören typ. Då känns det lite dumt.  Jaja det där är någonting jag måste klura vidare på.


Jag och mamma har pratat om att vi ska åka ner en vecka till småland under sommarlovet när jag med är ledig. Hoppas att det blir av, för då hinner man träffa alla ! Och det är trevligt.

Men sen har vi pratat om att vi kanske ska åka upp någon vecka snart med och hälsa på mormor, det är jag som har tjatat till mig det! Jag saknar mormor och skulle väldigt gärna vilja hälsa på henne, och visst jag skulle väl kunna åka dit själv men det vet jag inte om jag vågar faktiskt. Det är ju inte riktigt samma sak längre, och då kan det vara skönt med mammas stöd där.

jaja, jag och mamma får väl klura vidare på hur vi ska göra med våra smålandbesök under veckan, och se vad vi kommer fram till.


nej nu ska jag sluta skriva och spela lite bollar istället. Jag har ingen mer fantasi så skriva kan jag snart inte göra mer, och jag måste ju fördriva min tid på något sätt så då får jag väl spela då :P

Hejs ha en bra dag =D

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards