Alla inlägg under april 2009

Av Linn - 24 april 2009 19:11

Ja ni, idag har jag inte gjort mycket vettigt alls. Jag gick till skolan hemifrån Sofia. Sen var jag i skolan och jag har pratat med Lotta som är min chef eller vad man ska säga. Vet inte riktigt hur det gick men jag hoppas att hon förstod vad jag menade.

Denna helg skulle jag ientligen ha spenderat hemma hos sofia med min lilla vovsing men Sofias mamma kom hem idag, och dem har inte träffat varandra på ett bra tag så jag lämnar dom ensamma =D

Så ikväll ska jag vara hemma och bara titta på tv, det blir att gå och lägga sig tidigt idag med, eftersom man måste upp jätte tidigt i morgon. Antar att  vi ska åka runt 9 halv 10 eller något i den stilen, jippie. haha.

I morgon ska vi åka iväg till Stockholm och titta när Linus döps. =D Trevligt..

Så i morgon ska man äntligen få träffa Linus och Hampus med :) Trevligt. Hampus har vi inte ens hunnit se ännu så det ska bli mycket roligt detta.



Jaja, Hejs.

Av Linn - 23 april 2009 07:13

Igår kväll så åkte jag hem till Sofia och spenderade kvällen och natten där, vi hade en trevlig kväll med illamånde. Tyvärr så var vi tvungna att fuska med lite godis igår, men det blir aldrig mer! =D

Jaja, och eftersom hon bor långt bort skulle jag åka med Linda och hennes mamma till skolan, så vi skulle ses vid netto vid halv 7 eftersom hennes mamma börjar jobba vid 7 så var vi tvungna att komma till skolan så pass tidigt. Bara ett problem att jag stod där vid halv 7 och 5 över halv 7 fick jag ett sms av Linda "Hej Linn. Jag har försovigt mig!" Så ja... Det var bara för mig att börja gå till skolan i denna kylan helt alone. Så Nu har jag varit i skolan i ca 20 minuter. Det var ju ingen ide att gå tillbaka till Sofias varma lägenhet heller, för då skulle jag ändå gått om 30 min. Så nu sitter jag här i skolan, och ångrar att jag gick upp så himla tidigt idag. Jag är skit trött. =O

Jaja nog om det. Nu sitter jag och väntar på att det ska komma lite folk till skolan, Linda har börjat gå och Patte börjar nog gå om 25 minuter skulle jag tro. =P Så nu dröjer det inte länge innan jag har kompisar här brevid mig. Mycket roligare att vara i skolan då :O Just nu är det jag och städtanterna BARA !!! :O Vi har pratat om att ha disco här i skolan dom och vi, kanske kunde vara trevligt. Nej vars.


Idag när jag kommer hem från skolan, när jag nu gör det, det vet man inte det är ju ändå Linda jag är med. =D Så ska jag i vilket fall ta och lägga mig i min säng och titta på tv och sova. Jag längtar väldigt mycket..



Hejs.

Av Linn - 22 april 2009 09:20

så där, nu har jag vaknat och gjort mig iordning. Så nu ska jag och mamma snart iväg till Norrköping på jakt efter smink, kläder, och doppresenter :D

Jag har även försökt att ringa till Lotta men hon svarar aldrig, så nu har jag talat in ett medelande så håll tummarna för att hon ringer upp mig med !! =D


Ha en bra dag, det ska jag ha med mamma, en riktigt mys dag. hejs.

Av Linn - 21 april 2009 17:12

Jag blir så himla iriterad på människor som bara kommer så där från ingenstans och helt plötsligt är skit förbanade på än. När man inte ens vet vad man har gjort för fel, är det att man finns i största allmänhet eller är det att man har gjort något elakt omedvetet?

Jaja, igår i skolan så satt jag och Linda på lektionen med alla andra i våran klass och sen helt plötsligt säger den här tjejen "Fan, vad alla verkar ha ätit mycket glosoppa i helgen" Då kände jag bara men vad är problemet, och detta slutade med att jag och Linda gick hem och var tjuriga och det var tydligen hon med. För när vi hade gått hade hon stått i skolan och gjort sig töntig över mina tuttar, jag har tydligen hängpattar och detta beror tydligen delvis på att jag hänger med Patte. Snälla!!! Ge dig!!

Ja och sen hänger mina pattar ända ner till mina fötter tydligen.

Ja fråga mig inte vart människan får allting ifrån för jag har inte en aning, men en sak vet jag och det är att det måste vara något fel på denna människa. Så där beter man sig inte om man är 20 år. Man skulle kunna tro att hon var 10-11 eller nått men nej sorgligt men sant så är hon hela 20 år gamal. Nej jag tänker inte slösa energi på henne mer. Känns till och med onödigt att ens bli tjurig på henne tillbaka när hon beter sig så här. Så jag ger upp!! Hon kan fortsätta om hon nu tycker att det här är så himla roligt.



Idag har vi även pratat mycket om stundent mössor, jag tycker att det känns ganska onödigt när det är över ett år kvar tills det är våran tur att ta studenten, men man vart faktiskt ganska sugen på det nu.. =D


Well well nu ska jag sluta skriva för jag ska snart gå till jobbet och vara duktig och förhoppningsvis sälja en massa tidningar.. Hoppas att det kommer att gå bra bara. Igår gick det ju bra så hoppas att det går lika bra idag med!  =D Håll tummarna.


Jag är fortfarande duktig och inte äter något sött, men jag kan lova att man blir sugen när alla runt omkring än äter hela tiden. Men jag är stark och klara mig utan! tydligen.. :S


Jaja hejs..

Av Linn - 20 april 2009 21:46

Jag har som sagt jobbat idag, och det gick ganska bra, jag sålde 5 stycken idag iaf. Jag är lite stolt faktiskt.

Jaja, ska iväg på sommarjobbs intervju i morgon klockan 3 håll tummarna för mig och att det kommer att gå bra. =D Sen efter det ska jag iväg och jobba igen, hoppas att det med kommer att gå bra.

Annars händer det väl inte så mycket mer i morgon,

På Onsdag har jag studiedag och jag är överlycklig, det behöver faktiskt jag! Så då ska jag och mamma in till Norrköping och köpa kläder och doppresenter eftersom lille Linus döps på Lördag! Skojsigt!!

Ja vi får väl se vad som händer mer i helgen, om jag ska leka något med Sofia, jag ska i vilket fall till Sthlm och titta när Linus döps på Lördag, mer vet jag inte ännu.


Nej nu börar city aktuten. Hejs

Av Linn - 20 april 2009 15:07

Jag och mamma åkte till Viberga idag när jag hade håla, vi kollade på en mixer och den var faktiskt riktigt billig 300 kr.. =D Den ska jag köpa antingen i morgon eller på Onsdag när vi kommer hem från Norrköping.

Sen köpte vi jordgubbar, så nu har jag gjort en jätte god smoothie på färska jordgubbar.. jätte mummsig är den =D

Nu ska jag hjälpa mamma med maten. Hejs.

Av Linn - 20 april 2009 09:25

Idag provade jag ett par jeans, jag kan ha dem. Jag är lycklig! =D

Jaja, nu är det Måndag, så jag ska snart gå ut och möta upp Patte och sen knalla iväg till skolan med henne och möta upp Linda på vägen.

Skvaller antar jag att jag kommer att få höra, och skit snack lär det blir. 

Det kan vara trevligt det med!

Får väl se vad Linda tycker om mitt arbete idag, jag ska visa upp det så får vi se. Hoppas att hon gillar det så vi kan arbeta vidare med det! =D


Jaja, annars händer det inte så mycket mer idag, skolan och sen ska jag iväg till folkbladet och jobba. Känner inte att jag är överlycklig för det men jag deppar heller inte sönder. Idag ska det gå bättre än förra veckan, då sög jag!! :O Nu jävlar ska jag sälja många, jag vill ha en hyffsat bra lön!!


Hejs.  

Av Linn - 19 april 2009 19:31

ÄNTLIGEN!!

Jag har kommigt på det!!

Jag har kommigt på vad jag och Linda kan göra för projektarbete!!

ÄNTLIGEN !!!

Vi har varit så himla nervösa för vad vi ska göra, och nu har jag det.

Ett problem bara, vi är bara 2 personer, och man måste vara 3 personer. Men jag och Linda ska protestera i morgon. Vi ska vara 2... Detta kan man inte göra om man är många fler än 2 personer. Kanske om Alex var med oss med, men han ska ju göra en annan sak. Och ingen annan i klassen kommer att vara intreserad av våran sak! Men men nu har vi det.

Bara hoppas att Linda tycker att det är en bra ide. Jag vet inte riktigt vad hon tycker, jag ringde henne förut och var lycklig över att jag kom på något, men jag vet inte. Hon lät inte sådär jätte lycklig direkt men det är bara hoppas att hon är mer på i morgon när hon får se hur jag har tänkt hur lixom.. =D


Nej nu ska jag titta på tv. hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards