Alla inlägg under april 2009

Av Linn - 14 april 2009 06:41

Fan jag försov mig :O Jag som hade tänkt träna och vara så duktigt, hade ju tagit fram alla kläder och allting, men ändå ska jag försova mig.

Men men, jag får träna desto hårdare sen med Sofia. =D

Nu måste jag skynda på lite känner jag, så jag hinner göra iordning mig och min frukost!


Ha en bra dag alla som börjar jobba och gå i skolan idag, jag tycker allt bra synd om oss som får börja bråka med de tidiga mornarna igen. Blä för tidigt! =P

Av Linn - 13 april 2009 20:26

Det visade sig att bönor kanske inte var någonting för mig ändå, men jag kommer äta upp dom och se glad ut ändå. Det är min plan. =D

Filmen vi såg var som vanligt bra.

Nu har jag äntligen gjort klart allting som jag skulle för denna dag, nu har jag även tagit in all tvätt och strykt alla kläder. 

Jag har varit en riktigt duktig flicka.

Det som är kvar av denna lilla kväll får jag spendera med sex and the city och min säng. Måste gå och lägga mig tidigt eftersom jag ska upp dunder tidigt i morgon så jag hinner träna med innan jag går till skolan.

Ursch jag börjar klockan 8 i morgon, jag hatar att dem har ändrat mitt chema, nu har jag jätte lång hålis på måndagen och börjar klockan 8 istället för 10 på tisdagen. Men men, jag överlever.


På Torsdag är det jag som ska gå till körskolan!! Nu jävlar säger jag bara. Mitt körkort ska förhoppningsvis vara klat till midsommar, hur jag nu ska hinna plugga in all teori är en annan femma! Men jag ska försöka att bli klar med det så fort som möjligt. Men mitt lilla mål är att det ska vara klart till midsommar och klarar jag inte det, så ska jag ha körkortet i min hand innan skolan börjar igen iaf. Så är det bara! =D


Nej nu ska jag lägga mig och titta lite i teoriböckerna en liten stund innan jag ska förvandla mig in i sex and the city världen. =D

Hejs. 

Av Linn - 13 april 2009 16:57

Idag har det verkligen varit full fart sen jag vaknade.

När jag hade gjort mig iordning efter träningen så åkte pappa och jag in till Norrköping och bytte däck på bilen, efter många om och men så gick det äntligen. Jag tror vi höll på med det i ca 2 timmar eller nått i den stilen. Ujujuj..

Efter det åkte vi till Maxi och hadlade grönsaker, sen åkte vi till apoteket och hämtade ut hennes medicin. Det var ett jäkla krångel innan jag fick hämta ut den efter som jag inte har fullmakt, men men det gick till slut så nu har hon fått den med. Sen åkte vi till willys och handlade mer grönsaker och frukt i mängder.. Nu har jag så jag klarar mig ett tag.


Ja vi får väl se vad jag ska äta idag, något med böner lär det ju bli iaf, jag har ju som sagt några burkar. Det är fullt med böner, linser, frön, grönsaker och frukt i både skafferiet, kylen och frysen. Vi har laddat upp nu.


Jag övningskörde både in till Norrköping och hem därifrån, dock inte på motorvägen utan vi körde genom svärtinge, och det gick faktiskt bra, jag är allt bra duktig. =D


Nej nu ska jag snart lägga mig på soffan och titta på våran nya film med min pappa, innan jag ska fixa iordning någonting att äta. I kväll ska jag bara ligga hemma och njuta och ta det lungt, i morgon är det ju dags för skola igen, så man får passa på medans man har chansen. =P

I morgon så är det en lång dag framför mig.

  • träna
  • skola
  • Gå till sofia
  • träna
  • äta
  • jobba
  • titta på andra avenyn
  • sova.

Se vad mycket jag ska göra, nästan så att man får ångest. Nej vars.. Skönt att skolan börjar faktiskt. Så man får in lite vanliga rutiner igen. Och träningen gör jag ju faktiskt trotts allt frivilligt, KONSTIGT nog!! =D


Nej men nu sitter pappa där nere och väntar på mig, så det är la bäst att jag knallar ner till honom innan han kommer på något han vill/måste göra innan vi ska titta på våran film.

Hejs. 

Av Linn - 13 april 2009 09:54

ujujuj, jag är helt svettig och jag tror nog min kropp snart kommer rinna ner till en pöl på golvet eller nått. OM DET ÄNDÅ VORE SÅ VÄL ! haha.

Jaja, nu har jag iaf tränat och varit en duktig flicka. Jag är faktiskt ganska stolt över att jag orkade kliva upp på cykeln när klockan bara är så här lite.

Men men det gjorde jag och ja, det gick faktiskt bra.


I morgon ska jag hem till Sofia efter skolan, vi ska äta mat och gå ut och gå. Vi är riktigt duktiga flickor vi. =D


Nej nu måste jag börja göra mig iordning halv 12 går våran lilla bil ut på övningskörnings runda :P Sen ska vi handla mat NYTTIG mat!! =D och FRUKT, jag är sugen på vindruvor! Hoppas vi har det hemma, ett ägg och vindruvor till frukost vore väl inte helt fel? =D


Hejs.

Av Linn - 12 april 2009 13:41

igår gick det jätte bra att köra bil faktiskt. Riktigt stolt över mig själv.

Efter att jag hade kört bil och allt det där gick jag hem till Sofia eller jag åkte faktiskt bil till Sofia. Vi hyrde en jätte dålig film, vi såg en jätte bra skräckfilm som gick på tv:n och självklart så bakade vi en paj, men det var det äckligaste vi hade ätit så den kastade vi faktiskt.


Sen idag så har jag kört bil då, och ja vad ska man säga? Först höll jag på att ta död på både pappa och mig, höll på att köra ner för ett jätte långt stup. Ja det kan bli så om man trycker på gasen istället för bromsen. Haha.

Men sen gick det faktiskt jätte bra, jag körde till och med i centrum. STOLT som tuppen är jag!!

Jag lyckades till och med vända, det var riktigt svårt och lite kärringstopp har la ingen dött av tidigare? Men va fan vi överlevde! =D

Jag är stolt.


I morgon ska jag köra bil igen vi får la hoppas att det går bra även i morgon, men då vill jag nog slippa nära döden känslan :O Annars kommer jag nog inte vilja sätta mig i en bil igen. Haha.


Jaja, nu ska jag gå ner och hjälpa pappa att hänga tvätten, och vänta på att Sofia ska komma hit. Hon är hemma hos sin mormor och morfar och äter god mat. =D

Ikväll ska vi äta god chokladpudding, man får gotta i sig ritkigt ordentligt nu när alvaret snart börjar.


Hejs.

Av Linn - 11 april 2009 00:20

HAHAH... ursäkta mitt förra inlägg där jag skrev att jag hade haft 0 besökare under dagen. Jag har ju inte så mycket att tänka med, så jag reagerade ju dock inte på att klockan var efter 12. Haha.

Så nej jag ska inte klaga på er som läser min blogg, ni är för gulliga ni. =D hehe.

Bara jag som inte har huvudet med mig alltid! =D


Ha en bra kväll / natt. Hejs.

Av Linn - 11 april 2009 00:06

Haha, jag var bara tvungen att kolla hur många som hade läst min blogg idag, och det var många kan jag lova er!! Hela 0 personer. hahaha. Jag är typ mobbad med min lilla blogg. Men jag ger inte upp hoppet, jag tänker inte sluta blogga för det. Jag nöjer mig med dem få läsare jag har ibland iaf. Sofia, mamma, Josefine och hela släkten i övrigt. =D Haha.  


Påskbordet vart verkligen jätte gott som vanligt. Men varför ska man alltid äta för mycket? :O Jag hatar att äta för mycket. Ursch, man blir så där mätt så det känns som om hela magen ska sprängas. Men men. Jag överlevde. Det vart en massa mat över med, så man vet ju vad vi kommer att äta i morgon med, påskbord med andra ord! Men det är gott så man får njuta så länge man har det kvar. Sen blir det såklart andra och NYTTIGA tider. Efter påsken kan det verkligen behövas när man har gottat i sig massa god och onyttig mat, efterätter och godis. Ujujuj. Nu blire snart hårdträning vill jag lova!  

Efter vi hade ätit spelade jag och Sofia kort en stund och sen tittade vi på singing bee med pappa och Göran, det var kändisar med i programet, riktigt roligt faktiskt.

I morgon är det Robinsson det får ni inte missa :O  BÄSTA !

På tal om det så drömde jag en mardröm om han med rött hår som är med i det programet :O  Jätte läskigt jag drömde att han hängde en massa oskyldiga människor och grejer! Man är nästan desperat när man till och med drömmer mardrömar om det som man ser på tv va? :O Haha.


Åhh jag och Sofia tittade även på "hjälp jag är med i en japansk tv-show" (som min pappa spelade in åt oss, när vi spelade kort igår) Och vad var det för en liten tönt som var med? Han som började gråta! Stackarn! Haha.

Han började blöda lite på näsan och hakan, och så tyckte alla synd om honom. Och sen säger han "Jag var ju livrädd, och så måste man ut och tävla igen" eller nått i den stilen. Jätte roligt var det. Jag och Sofia höll på att kissa på oss av skratt, Nästan iaf. haha.


Just nu sitter jag i mitt rum och är helt slut, både för den långa dagen och för att jag skrev så mycket med. Ska lägga mig och titta lite på sex and the city innan jag somnar, och det lär inte dröja länge idag kan jag lova er. Skönt jag älskar att somna snabbt! 

I morgon ska jag ut och köra bil med, får väl se hur det går men jag hoppas på det bästa såklart. =D

HÅLL ER INNE ALLA SOM ÄR I FINSPÅNG!!! Inte mitt fel om någon dör!!! :O


Av Linn - 10 april 2009 13:34

Idag är det långfredagen och jag har letat ägg här hemma idag, det var inte lätt att hitta det kan jag säga. Men min pappa är allt bra söt han ! =D

Jaja, idag ska jag hjälpa pappa att laga påskbords maten, och sen ska jag möta Sofia med. Sofia ska leta efter ägg ochså, min pappa har gjort iordning ett till henne med. SÖTIS..


Sen klockan sex kommer alla hit och ska mysa med påskbord, och prata och bara ha det riktigt trevligt.

I morgon ska jag troligen övningsköra med. LÄSKIGT !!!

Så jag varnar alla som bor i Finspång, HÅLL ER INNE I MORGON! ! =D Haha.


Jaja, men nu ska jag fortsätta att digga till gyllenetider och sen ska jag faktiskt förhoppningsvis snart möta Sofia. Annars kommer jag börja att hjälpa pappa med maten, den planen kanske låter bättre? :P
Vi får se hure blir det beror ju helt på personerna ! =D

Hejs iaf.
Ha en ritkigt bra lång Fredag.



ps. det är 22 grader ute, och jag är överlycklig. NJUTER riktigt mycket av värmen idag :D

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards