Alla inlägg under april 2009

Av Linn - 19 april 2009 15:14

Nu är jag hemma igen. Helgen har varit trevlig, vi har lagat mat och haft en helg fylld av klagomål och skratt. Det har varit riktigt mysigt faktiskt.

Det vart ingen stockholms resa idag, men däremot blev det en resa till perfect där jag köpte mig en jätte god kycklingsallad. MUMMS säger jag bara!

På Onsdag ska jag till Norrköping med mamma, ska köpa kläder och dop presenter. Och vi ska testa en sallad på ett jätte bra ställe där man får mycket sallad och god sallad, det gillas.

Nu börjar mitt program igen så det är la bäst att jag återgår till tv:n.

Hoppas att alla har haft en bra helg.

Hejs

Av Linn - 18 april 2009 17:22

Idag är det Lördag och jag och Sofia har fortfaande inte ätit något godis, eller något annat onyttigt. Vi är duktiga faktiskt =D

Vi har förberett våran mat som vi ska äta ikväll. Såserna vart skit äckliga men det är allt en annan femma. 

Vi ska äta lite färsk annanas ikväll med, det kommer att bli dunder gott.. 

Vi är duktiga och bäst. 

Snart ska Sofia sätta igång och träna och efter henne är det min tur, jobbigt men ett måste. Idag blir det att träna en halv timma, är vi inte duktiga?

Sen ska vi titta på tio orsaker att hata dig, robinsson och någon annan bra film i Sofias mammas säng!! =D


Jaja, nu är det som sagt tränings dags. Nu ska vi förbränna 100000000000 kg på en gång!!=D Bra om man skulle kunna göra det, men det tror jag väl inte att vi kommer göra tyvärr, men om det ändå vore så väl lixom.. 

Hejs. 

Av Linn - 17 april 2009 15:20

Skön skoldag faktiskt. Idrotten var jag inte med på, men jag var ändå där och kollade på, bara för jag är så cool. Sen så hade vi fsf men Marie Hägg var ledig så vi hade ingen lärare, men jag och Alex kämpade på ett tag sen gick vi hem.. Skönt!! Så det var inte specielt jobbigt att gå till skolan idag så jag tänker inte direkt klaga på skolis idagens.

Idag är jag sugen på någonting med riktigt mycket socker, I DIE !! Men nej det blir inget, jag får la ta mig ett äpple istället, som om det någonsin kan hjälpa? :O

Det värsta jag vet är när man säger till någon vuxen.

"Åh, jag är godissugen" så får man till svar "Ta en frukt" och sen när fan hjälper frukt mot godis sug, det är bull shit!!


Nej nu ska jag åka iväg och handla med min mamma, hon ska handla mat och jag ska vara social under tiden. Jag kommer att gå och kolla på allt godis som finns där vid hyllorna. bara kolla inte köpa! ? =D

Nej som sagt, nu ska jag åka och handla.
Ha det bra. Hejs.

Av Linn - 17 april 2009 10:12

Nu har jag precis vaknat och jag är dunder trött. Men jag började min morgon med en god smoothie som man får lite energi av.

Man har en apelsin och 2 kiwis i den, och lite citron, sen mixar man bara om det och dricker. Faktiskt gott och nyttigt. =D Jätte bra start på morgonen faktiskt.

Ska ner och möta Alex vid kvart över 11, han ska få komma hem till mig och äta och spela kort. Det är synd om honom om han måste sitta i skolan tills halv 1 helt ensam.  Eftersom jag börjar vid halv ett, jätte skönt faktiskt. Då har jag bara idrott och sen fsf. Inte speciellt roliga ämnen men det duger.

Sen ska jag hem till Sofia, jag ska sova hos henne hela denna helg. Vi ska laga mat (nyttigt såklart) och mysa, det är vad som står på listan just nu. Sen ska vi även åka och hälsa på hennes mamma med, trevligt trevligt.


Nej nu ska jag ge våran jätte jobbiga katt lite mat, han skriker så det är väl troligen det han vill ha. Eller vill han bara ha uppmärksamhet :P Sen ska jag klä på och och sådär innen jag ska möta Alex, kanske inte är så jätte populärt att kliva ut bland människor i mitt nattlinne som det står "I love my bed" på. hehe. Så nu ska jag la sätta lite fart. Hoppas att alla får en bra helg i vilket fall. Hejs.



Av Linn - 16 april 2009 15:16

Ja som sagt idag hade jag då min första körlektion, FY FAN säger jag bara.
Det gick inte direkt som jag hade tänkt mig, det gick riktigt dåligt. Vaddå kasta pengarna i sjön? :O

Visst förstod jag att det skulle bli anorlunda att köra en helt annan bil, men fan inte så svårt. Så nej det var varken kul eller gick bra. Lite besviken faktiskt.

Våran bil är så himla mycket segare än körskolans bil, där behöver man bara snudda vid pedalen så har man jätte mycket gas, medans på mammas och pappas bil måste man lixom trycka ner den ganska mycket.

Samma sak när man ska starta bilen, på våran bil måste man trycka ner kopplingen och ge gas men på deras bil behöver man inte ge någon gas alls. Så ja det gick som det gick. Men nu får jag öva mer hemma på själva växlingen. Men jag kan ju dock inte träna på själva gasen och det, eftersom jag inte har deras bil. Men men



Jaja nu ska jag och möta Sofia vid viberga snart, för vi ska gå och handla lite mat, sen ska vi hem till henne och laga till den. Får la se vad vi gör för något gott idag. =D Hungrig är jag iaf, och det kommer säkert att bli gott, jag ska ju trotts allt laga den tillsammans med en som går hotell och resturange.

Jaja nu måste jag sluta skriva så jag kan göra iordning mig lite innan jag ska åka iväg.

Ha det bra nu alla människor. Hejs.

Av Linn - 15 april 2009 13:45

Idag har jag tagit ett stort kliv in i den vuxna världen typ. Jag har nämnligen varit och bokat upp mig på nio stycken körlektioner. Lika bra att ta många när man ändå är där och bokar. Det var inte många tider dem hade inte :O Så jag tog dem jag fick tag på, det var visserligen väldigt dåliga tider men det får jag klara av ändå faktiskt. Skolan får vänta för nu är mitt körkort på G! Jag hoppas verkligen att jag kan nå mitt mål med midsommar, men det tvivlar jag faktiskt lite på. Men jag kommer att ha det innan skolan börjar iaf, och det tycker jag är bra ändå! Jag måste bara börja ta tag i teorin mer med, men idag orkar jag verkligen ingenting, blir att gå och lägga sig riktigt tidigt ikväll, så man orkar gå upp till skolan i morgon, plus övningsköra med! Så i morgon ska jag ha min första körlektion kl.10.30 på axelheds. Jag är inte lite nervös heller :O Ursch, hoppas verkligen att det går bra, vill ju inte direkt ta dö på min körlärare eller någon annan söt människa som är ute och promenerar på morgonkvisten. Nejvars, det kommer att gå bra. Det skulle vara lite pinsamt om det gick riktigt dåligt faktiskt, eftersom det gått så bra alla andra gånger jag kört med pappa, nej vad nervös jag är.  


Min mamma har tydligen gått och blivigt magsjuk inatt, så jag ska hem till henne ikväll och ta hand om henne. Synd om henne faktiskt!

Och nu när jag är så himla nyttig och duktig så kommer jag minsan inte bli sjuk, det har jag bestämt mig för.

Jag ska dock inte jobba ikväll som jag ientligen skulle ha gjort, för min huvudvärk blir bara värre och värre.

Hade ont i huvudet redan i morse men då tänkte jag att det går la över, men det har det inte gjort ännu men det finns inte så mycket att göra åt saken. Plus att då kan jag gå hem och ta hand om min mamma med.


Snart kommer pappa hem med alla ingridienser som jag behöver till Sofias kycklinggryta som hon gjorde till oss igår. Jag är hungrig så jag skulle kunna döda någon. Direkt när han kommer hem ska jag börja laga mat, jag längtar nästan.


Nej, nu ska jag gå ner och börja med salladen så jag är lite förberedd när pappa kommer hem. Ha det bra alla människor! Hejs.  

Av Linn - 15 april 2009 09:28

Ursch, varför kan jag bara inte vakna när min klocka ringer? Nej jag försov mig även idag. Tragiskt men sant. Hatar verkligen att försova mig. Men även i dag han jag i tid till skolan iaf, jag han bara inte träna som jag var så taggad för igår när jag gick och la mig. jag är arg på mig själv nu..


Men men man får ta nya tag, får väl träna i morgon efter skolan om jag hinner vill säga. =D Men jag har fortfarande inte gett upp min nyttighet. Jag är dunder nyttig och jag trivs med det! Är inte ens sugen!! =D Coolt va?

Jag är faktiskt stolt över mig själv.


Just nu sitter jag inne hos Bodil för att Linda har matte här just nu. Jag har ingenting att göra här eftersom jag är klar med min matte, men jag sitter här ändå för annars måste jag sitta där ute själv en timma och titta in i väggen och det har jag ingen lust med. Så jag sitter här istället och skriver snart ska jag spela bollarna för det är faktiskt riktigt kul.


Men men hoppas att alla får en bra dag, själv ska jag vara i skolan sen ska jag hem och laga mat innan jag ska iväg till jobbet, har ingen lust att jobba idag, men man får la le och se glad ut och gå dit ändå eller? Ursch.


Jaja hejs.  

Av Linn - 14 april 2009 21:16

Som sagt så försov jag mig i morse vilket gjorde att jag inte han träna på morgonen vilket var riktigt synd. Men jag kom i tid till skolan i vilket fall, jätte jobbigt att börja igen, men det dög..

Sen åkte jag hem till Sofia som stod och lagade mat till oss, det var det godaste jag ätit på länge :O NYTTIG och GOTT går det verkligen? :O Ja tydligen så gick det för det var riktigt mummsigt.

Sen var det meningen att vi skulle ut och tränings gå, men vi var väldigt trötta och hade lite ont om tid och sådär så de blev inget av med det, men vi fick oss ju en promenad ner till jobbet i vilket fall.

Sen hade sofia lagat ännu mer mat till oss, (vilket behövdes) som vi skulle äta på jobbet. Måste säga att den var mindre god faktiskt, men jag tror att den är godare om man äter den direkt istället för att värma den. Jag smakade lite hemma hos sofia när det var precis klar och då var det en mycket godare smak. Jag får nog testa att göra den hemma någon gång.


Jaja på jobbet gick det väl sådär, jag sålde bara 3 men tre är ju typ det man måste sälja för att det ska vara någon ide för inkomsten. Så jag är ganska nöjd ändå. Hade varit värre om jag bara sålt 1 som det såg ut som jag skulle göra, men det ändrade sig där på slutet som tur var.


Nu sitter jag och väntar på att andra avenyn ska sluta så att jag kan titta på det. (min pappa är snäll och spelar in när jag är duktig och jobbar) hehe. Så snart får jag lägga mig på soffan och njuta av bra program.

Vi får väl se hur jag ska göra i morgon, om jag ska gå upp klockan 6 och träna? Eller om jag ska skita i att träna helt och hållet i morgon. Men då tror jag nästan att det är bäst jag tränar, för torsdag blire inget det vet jag. Men fredag och lördag blir garanterat! =D

Jaja, jag får la försöka komma upp i morgon klockan 6, tragiskit men sant att man måste gå upp så tidigt för att hinna med allt. Men men jag ler och ser glad ut när jag sitter där på min cykel och mjölksyran i benen kväver mig. Eller nej nu ljög jag! Jag ser definetivt inte glad ut, jag ser förjävligut. Men det får man göra när man tränar faktiskt!! =D


Nej det är väl bäst att jag springer och ringer till min kära moder innan andra avenyn börjar. :O Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards