Alla inlägg under april 2009

Av Linn - 9 april 2009 23:05

Idag har jag varit och handlat med min lille pappa, och sen var jag hos sofia ett tag och fick smaka på hennes mat muffins, dem var väl inte det godaste jag ätit, men dem var helt klart inte äckliga heller. Så dem funkar faktiskt!

Sen knallade vi hem till min mamma så jag sofia max mamma och Roger åt lite god mat, och efter det fick vi leta reda på våra små påskägg, sen var det efterrätt, och sendan efter det så började vi spela kort klockan var väl runt halv 8 någon gång, och vi spelade ett spel som vi alltid spelade med mormor och morfar, och sen spelade vi banka bäver (som mamma och Roger sög på, så det slutade vi med ganska snabbt) Sen spelade vi även Tecknet, jag och Sofia van en gång och mamma och Roger en gång. Så det vart väl jämt upp kan man säga. Trevlig kväll har det iaf varit i vilket fall.


I morgon blir det påskbord hemma hos pappa med Sofia max och Göran och självklart jag och pappa med=) Men det förstod nog alla!

Det ska bli mycket trevligt. Så i morgon när man vaknar ska man gå på ännu en påskäggs runda. =D Jag gillar påskäggs rundor.

(Inte för jag någonsin hittar dem utan en massa ledtrådar och sånt, men det är skoj ändå)


Nej nu ska jag lägga mig och titta på sex and the city en stund i väntan på att jag ska bli trött någon gång. Jag sov nog lite för länge idag skulle jag tro. Ganska skönt, men det är jobbigt så här på kvällen, då kan man aldrig somna. :/


Hejs.

Av Linn - 8 april 2009 20:05

Idag har jag varit och jobbat hos lille Albin, det har varit full fart. Men jag överlevde detta.

Men jag tror inte att jag ska jobba där så jätte länge till, man har ont överallt och man är helt slut.


Nej nu ska jag lägga mig och titta på du blir vad du äter, och det ska bli lite kul. Jag gillar det programet, och efter det är det programet efterlyst =) Trevligt trevligt.


Hejs.

Av Linn - 7 april 2009 13:04

Nu har jag och mamma varit och handlat på Viberga. Det var trevligt, vi köpte oss en mjukglass var på vägen ut, men det var lite struligt med tanten som stod innan oss, haha. Lite snurrig.. =D

Jag har även slagigt in Sofias jätte fina paket, inte för vi hade något papper hemma så jag fick ta folie, as fult men det får duga ! =D


Nu sitter mamma och jag på balkongen, hennes mobil piper hela tiden. Och jag sitter och skriver i min kära lilla blogg..


Det är helt sjukt varmt idag, jag älskar värme, jag älskar sommar. Det är sommar nu på riktgit kan det bli mycket bättre? =D Jag är helt nöjd, nöjdare än så här går det nästan inet att vara! =D Solen skiner, och man sitter ute i värmen och bara njuter med ett glas vatten och en cigg. =D Härligt, alldeles alldeles underbart ! =D


Nu ska jag vidare och fylla på mitt vatten glas. Ha de bra.. Hejs.

Av Linn - 6 april 2009 21:17

Första jobbar dagen på folkbladet idag, och det gick faktiskt ganska bra. Jag sålde hela 4 st. Jag är stolt över mig själv.

Från och med nu ska jag aldrig mer vara otrevlig mot en försäljare kan jag lova, för det var inge roligt med alla som var arga och sådär.

Men det gick riktigt bra ändå!! =D


Så nu är det bara att hoppas på att det kommer att gå lika bra även i morgon =D Hejs.

Av Linn - 6 april 2009 15:56

Idag vart det en tråkigdag, men det kan vara skönt det med, bara inte hela lovet blir såhär, men det ska de la inte bli ;P

Idag har jag varit duktig och rullat en massa cigg, det vart hela 52 stycken, ujujuj.. Men sen tog hylsorna slut, så måste ner och köpa mer idag. Helst av allat skulle jag bara vilja skita i att köpa det och slänga all min tobak för det är så himla äckligt och jobbigt att rulla. Men men jag har ju fortfarande 2 påsar kvar, och dem måste ja la rulla upp.

Visst man tjänar väldigt mycket pengar på att rulla sina egna cigg, men det är väldigt tråkigt. Och smakar inte ens i närheten av samma sak som när man köper ett vanligt paket. Det är stor skilnad, och då menar jag åt det sämre :P

Men men jag ska som sagt rulla upp all min tobak som jag har kvar. Här ska inte slösas. =D Denna månad är en snål snål snål måndag. Det har vi väl alla någon gång?


Nu ska jag och mamma och förhoppningsvis Max om man han kommer hem från badhuset IDAG? Äta mat., köttbullar, potatis och brunsås blir det idag.

Sen ska jag gå ner och träffa sofia vid godislagret och köpa hylsor och sen knalla vidare till folkbladet och sitta och ringa till folk. Jätte skoj?

Ähh man får pengar för det, och vem vill inte ha lite mer pengar i månaden?

=D

Sen ska jag och mamma mysa till city akuten...  =D

Mamma gör sig rolig över reklamen nu, hon är ganska söt! =D


Hejs.  

Av Linn - 6 april 2009 11:52

Segt, jag som hade tänkt att jag skulle sova länge, så pass länge att man nästan inte han göra någonting på hela dagen. Men men så blev det inte, jag vaknade vid halv 11 och var pigg tyvärr. Jag försökte somna om men det var omöjligt.

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, det ända jag vet är att jag ska iväg och jobba på folkbladet men det är allt jag vet ännu.

Det är väl troligtvis det ända jag ska göra med, sorgligt men sant.
När jag kommer hem därifrån blir det att slänga sig i soffan och titta på city akuten, men sen då? Sitta här eller? Blä vad tråkigt.


Jag vill göra någonting roligt, någonting kul. Men det har jag väl inte pengar till antar jag.

Nej om jag skulle ta och göra mig iordning lite kanske? Då tar det iaf lite tid från min tråkiga dag. Kan det inte bara hända någonting kul?

Ring mig om ni vill göra nått kul!!

Det behöver inte vara någonting stort det kan vara att gå ner på centrum och titta på månen som alltid syns även på dagarna eller vad som helst, bara det händer någonting under denna tråkiga dag.

Hejs.

Av Linn - 5 april 2009 17:25

Ursch idag är det inte alls varmt ute, jätte ruggigt. Gillar inte det inte!

Jag är trött och sitter i mitt rum hemma hos mamma och fryser.  Men jag ska gå ner och möta Sofia vid 10 i 6, kanske blir lite varmare om man rör lite på sig? Tveksamt men värt ett försök.

Jaja, ikväll är det en film på 3:an klockan nio som värkar ganska bra faktiskt, så den kan ni ju titta på om ni känner för det. Jag ska se den iaf, hoppas att den är bra bara annars blir jag besviken !! =D


Nej nu ska jag krypa ner under täcket tills jag ska möta Sofia. Ha en bra kväll alla =D Hejs.

Av Linn - 5 april 2009 11:32

Igår kväll var det mys, vi grillade och det vart riktigt gott. =D Sofia och jag tittade på robinsson som var riktigt bra. =D

Igår var vi hemma hos Sofia under dagen, och sen när vi skulle hem till mig så skulle vi kasta sopporna på samma gång innan vi gick upp till Göran som skulle köra oss hem till mig. Det var ganska många sopp påsar, och sofia kastade dem alla.

Sen när vi kommer upp till bilen där Göran är så säger Sofia:

Men... jag tror jag kastade mina kläder :O

Så jag ber Göran köra oss ner till Sofia så hon kan springa in och kolla om hon råkade kasta dem med när hon slängde allt annat. Mycket riktigt, där i konteinern ligger även Sofias påse med kläder och smink. Ojojoj vad jag skrattade !! =D=D


Idag vet jag inte vad jag ska göra, tror att jag ska leka mer med Sofia sen om hon kunde det idag. Annars vet jag inte ritkigt. Jag ska hem till mamma iaf, sen när Josefine och dem har åkt. Lille Linus har faktiskt blivigt en riktigt stor kille nu på tal om den familjen =D


Ha en bra Söndag, kanske skriver mer senare det blir en överaskning ! =D

Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards