Alla inlägg under april 2009

Av Linn - 4 april 2009 13:42

Hej hej alla glada människor!

Idag är det ännu varmare och finare väder, man kan inte annat än att bara njuta. LOVE IT!!

Just nu sitter jag hemma hos Sofia som just nu står i duschen, medans jag sitter här och skriver några rader.

Igår kom Josefine, Mathias och Linus hem, ätligen säger jag bara. Linus är så söt, jag och sofia fick sjunga lilla snigel för honom, då vart han lite gladare iaf. =D Men bara lite..


Ikväll ska alla komma hem till pappa och grilla, myspys. =D Se hur Molle och Minus reagerar på lille Linus, dem kommer nog inte kunna låta honom vara, lukta och pussa på honom skulle jag tro. Men vem kan låta bli att göra det lixom? =D


Jag och Sofia ska kanske gå ner till affären sen och köpa glass och sitta i solen och njuta av dem. Lite sommrigt sådär. Man ska vara somrig när sommaren är här, det tycker iaf jag. 

Nej nu börjar jag bli riktigt varm, så jag ska lägga mig i Sofias säng och spela lite på min mobil tills hon är klar. Hon kommer vara fin som en prinsessa när hon är klar, tror inte ni det?? Det tror iaf jag. Fast det är hon iofs alltid oavsätt om hon duschar eller inte. Ojdå nu han jag inte spela Sofia är redan klar. hejdå =D


Av Linn - 3 april 2009 17:17

Jag satt nyss i ca 25 minuter med att pynta lite påskris med fjädrar och påskägg i, och jag vill varna alla för att göra det när man har katt!

Jag tror jag har fått pyta om det där riset ca 3-4 ggr sen jag satte upp det första gången och nu ger jag upp. Det är mamma som vill ha riset så nu får hon fan fixa det om han välter vasen en gång till.


Idag i skolan var det ju sista chansen  att se dem innan lovet, och tro det eller ej men vi såg dem, jag är glad :D:D

Annars har det väl inte hänt så mycket roligt förutom att det var musikdag i aulan från 1-3, många som sjöng mycket bra och några som sjöng destå sämre men det var väldigt roligt att titta på.

Linda började gråta av skratt en gång, men så kul var det faktiskt inte, men nästan!!


Nej nu funderar jag på om jag skulle lägga mig och titta på någon film eller nått, men jag vet inte. Har inte så jätte stor lust med det. Jag skulle bara vilja sitta ute i solen och mysa men det är för mycket folk ute, och sen har jag ingen lust att sitta där helt alone :D haha.


Nått ska jag iaf ta och hitta på nu, kanske ska göra iordning riset ännu en gång? Jag hörde nyss vasen som gick i bordet!! Haha. Hoppas mamma inser att det inte är någon ide att ha det uppe snart! =D


Hejs.

Av Linn - 3 april 2009 08:28

Åhh jag älskar verkligen den här årstiden. När man vaknar på morgonen så kvittrar fågrlarna utanför fönstret och man nästan bara längtar tills man får ta på sig sina hörlurar och promenera ner till skolan, man fryser inte, man har bra musik och igenom hörlurarna hörs fågelkvittret.

Nej det finns nog ingen bättre kännsla än när man sitter ute på en bänk och man är bland människor som verkligen kan det där med att få upp humöret på än, och sen känna solen smeka ens kropp! Åh jag älskar det verkliegn.

Igår sa dem på vädret att det kunde bli mellan 15-20 grader nästa vecka, gissa vem som nästan hoppade upp i luften och skrek? Jo jag.

Sommaren är verkligen på väg, och med snabba steg med.

Jag är bara allmänt lycklig när det är så här bra och fint vänder, det känns som att ingenting kan ta mig ner från mina rosa moln som jag svävar på. Inte ens om världens snyggaste kille som trampa på mig, inte ens om jag vet inte vad. Jag är bara så lycklig.


Nej nu ska jag sluta skriva och göra mig iordning inför denna perfekta dag.

Jag har en lektion i skolan då ska jag och Linda redovisa, sen är det musikdag, och då är det bara att sitta och lyssna och det klarar till och med jag av, fast jag kommer längta tills jag får gå ut till solen.

Sen efter det så ska jag följa med mamma och handla mat, och förhoppningsvis kanske hon går med på min lilla plan som jag har gjort upp helt by my self. =D Sen ska jag hem och vänta på att min kära familj kommer hit och då menar jag även sofia såklart. !! =D

Så ser min dag ut, jag och sofia kanke ska gå på en proenad ikväller, myspys.


Hejs.

Av Linn - 2 april 2009 16:26

Idag är det Torsdag, dem dagarna som jag BRUKAR sluta vid 11. Eller vaddå brukar ientligen? Jag gjorde det idag med, men jag och Linda satt kvar i skolan till klockan halv 3. Vi spelade kort, satt ute i solen och njöt av värmen, lekte med Patte och Henka ett tag med.

Nej men det var trevligt i skolan faktiskt.

Allting blir så mycket trevligare och roligare när solen skiner ute och det är varmt!


När jag kom hem till mamma så fick jag hjälpa henne att städa lite, så nu är även den biten avklarad. Nu är det bara att plocka iordning lite i mitt rum som är kvar med, men det lär väl inte ta så hilmlans lång tid skulle jag tro..


Ont i magen har jag med, kanske är mesen på väg? Man kan ju alltid hoppas på det i vilket fall.

Nej nu ska jag fortsätta att vara en duktig flicka.

I morgon kommer min syser hem, MYS !!! Plus att från och med i morgon är det Påsk lov, kan ju inte bli mycket bättre =D


Hejs.

Av Linn - 1 april 2009 09:34

Jag och Linda är lite fjantiga idag MED !!! Linda skulle till Bodil idag men hon försökte slippa det, så vi satt i caffan och spanade in några som vanligt.. Då kommer Bodil, jag tyckte att Linda skulle gömma sig under bordet men det tyckte inte hon var en bra ide. haha.


Vi blir så himla fjolliga när vi ser de här två personerna, sitter och skrattar åt ingenting.

Nattis- så här var ni inte i förgår.

Jag- Men hallå i förgår var det ju Söndag.

Haha, jag är ganska trög!! =D

Det skrattade jag och Linda åt typ tills vi kom in hit (hos Bodil) För här måste man konsentrera sig, och jag kan bara säga en sak. DET ÄR INTE LÄTT!!!


Nej nu ska jag väl läsa lite bloggar, och vänta på att Linda slutar här. Sen ska vi till Caffan =D Men då är det nog försent, men det gör ingenting för vi är glada ändå !! =D

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards